Geld verdienen met Facebook mogelijkheden

Geld verdienen met facebook advertenties

De snelste en meest eenvoudige manier om te kunnen geld verdienen met facebook is door het plaatsen van advertenties. Je plaatst advertenties op de door jou gekozen profielen. Bijvoorbeeld uit de regio Amsterdam, of regio Antwerpen. Dan krijgen alle mensen uit de regio Amsterdam en/of Antwerpen deze advertenties te zien. Het maken van de advertentie zelf is heel snel klaar. Het enige waar je goed moet over nadenken is waarover je een advertentie gaat maken. Ga desnoods eens na bij vrienden of familie, en ook bij jezelf, wat je zoals gekocht hebt op het internet. En wat vrienden of familie al hebben gekocht op het internet.

Facebook ads plaatsen

Kijk ook goed rond naar kortingsacties of gratis abonnementen enzovoort. Acties waar mensen geen nee kunnen tegen zeggen heb je nodig.

Hoe werkt advertenties plaatsen op facebook?

Iedereen kan geld verdienen met advertenties, met weinig tot geen ervaring en kleine kosten. Eerst moet je een product bepalen dat je wilt gaan promoten via Facebook advertenties. Laat ons kiezen voor Tshirts. Met Tshirts is het mogelijk om veel geld te verdienen op Facebook. Er zijn genoeg webwinkels waar ze kleding verkopen. Die geven altijd kortingen. Is het nu 10%, 20%, laatste modellen enzovoort.

Je profiteert van die kortingen door deze te gebruiken in je advertenties. Dan ga je een groep uitkiezen. De groep waar je het product wilt gaan promoten. Stel dat je een T-shirt kunt verkopen met 20% korting. En de prijs bedraagt € 20. Dan heb je het T-shirt voor € 16. Daar ontvang jij dan nog eens 10 tot 15% commissie op. Dat betekent dat je tussen de € 1.6 en € 2.5 commissie krijgt per T-shirt.

Dan kan je een advertentie maken voor het T-shirt en schrijven. T-shirt Superdry € 20, bestel nu en betaal slechts € 16! Je kan evengoed iets anders verzinnen zoals, T-shirt Madonna € 20, de eerste 10 deelnemers krijgen € 4 korting! Je kan zeker nog andere slagzinnen bedenken.

Een recente studie heeft aangetoond wanneer je mensen de mogelijkheid geeft korting te ontvangen of wanneer je ze vertelt dat er slechts een klein deel beschikbaar is, dat mensen veel sneller gaan reageren. Het is iets primitief, wanneer je in de supermarkt ergens een aanbieding ziet waarvan je een tweede gratis kunt ontvangen ga je ook de neiging hebben om daarop in te gaan.

Je kan zelf dan bepalen hoeveel de advertentie getoond moet worden. Het is zeker niet moeilijk om op die manier geld te verdienen. Het hangt vooral af van goeie producten zoeken om advertenties voor te maken.

Daarvoor ga je best even na wat het best verkoopt op internet. En hetgeen het best wordt verkocht op het internet zijn kleding, schoenen en boeken. Boeken leest niet iedereen. Kleding heeft iedereen nodig. Schoenen ook. Dat zijn dus de beste producten om via Facebook te gaan promoten. Het voordeel van zo’n “eerste 10 die nu bestellen krijgen korting” actie, is dat mensen het ook kunnen doorgeven op Facebook.

Dat betekent dat je nog eens extra veel kunt verdienen met je advertenties zonder dat ze extra getoond worden.

Facebook pagina maken en veel likes verzamelen.

Een andere mogelijkheid, die meer inzet vereist.

Een pagina maken over iets wat je leuk vindt. En likes verzamelen. Wanneer je dat hebt bereikt zullen zakelijke mensen die op Facebook aanwezig zijn, je vanzelf contacteren om een advertentie te plaatsen op je pagina. Daar kan jij geld voor vragen aan de persoon of firma die vraagt om een advertentie te plaatsen.Of zelf bedrijven of personen contacteren om te vragen of ze wensen dat je een advertentie plaatst op je pagina.