Hoe Kunnen We Het Best Bitcoins Verkopen Voor Geld?

Met de stijgende prijs van de bitcoin vragen heel wat mensen zich af hoe we nu daadwerkelijk geld kunnen overzetten van bitcoin naar onze bankrekening. Dat is eigenlijk heel simpel. In vergelijking met andere cyptomunten zoals de litecoin, kunnen we met de bitcoins heel snel geld op onze rekening krijgen.

We moeten natuurlijk altijd rekening houden met een bepaald bedrag dat we moeten betalen voor de transactie.

Dus we hebben een beetje bitcoins gespaard en we willen bitcoins verkopen voor geld. Er zijn verschillende mogelijkheden hoe we dit kunnen doen. We kunnen meteen zeggen dat er oneindig veel mogelijkheden zijn, hoe we bitcoins verkopen voor geld. Het enige waar we moeten opletten is de toeslag die we moeten betalen wanneer we bitcoins verkopen voor geld. Dit kan op sommige websites enorm verschillen. Dat is dan ook de reden waarom deze websites die bitcoins verkopen voor geld, hun eigen boterham verdienen. Maar toch willen we het meeste winst overhouden. Dus zoeken we best naar de goedkoopste manier om dit te doen.

De makkelijkste en beste manier voor Nederland en Belgiƫ is via Anycoin Direct. We kunnen de bitcoin naar paypal omzetten, of de bitcoin naar bankrekening omzetten.

Een andere manier is via bitpanda. Daar kunnen we kiezen om ons te laten uitbetalen naar de bankrekening.

De beide methodes zijn veilig en we kunnen met 100% zekerheid stellen dat we daadwerkelijk heel snel het geld zullen ontvangen. Zij het op onze bankrekening of op paypal.