Wat is Dogecoin?

Dogecoin is een leuke en relatief nieuwe vorm van een digitale valuta. De dogecoin wordt net als de bitcoin ook wel een cyptocurrency of cryptovaluta genoemd. Cryptovaluta werd in het leven geroepen om eerst en vooral anoniem te zijn. En vooral ook om veilig te zijn.

Het kan gebruikt worden om goederen mee te kopen of bepaalde services online mee te bestellen. Het kan ook worden omgeruild in Dollar of in Euro.

Dogecoin gebruikt vergt eigenlijk dezelfde manier van werken als met de bitcoin. We moeten eerst en vooral een dogecoin wallet aanmaken. Dit kan veilig en makkelijk op https://my.dogechain.info/

Daarna kunnen we dogecoins aankopen. Maar veel beter kunnen we een gratis manier gebruiken om ze te verdienen. Het werkt op dezelfde manier als met de bitcoins.

We dienen ons te registreren met het dogecoin adres op de website http://freedoge.co.in/

Daar kunnen we dan elk uur dobbelen of dice spelen. Het neemt slechts enkele seconden in beslag. We kunnen per keer zo’n $150 aan dogecoins gratis verkrijgen. Veel makkelijker dus dan geld investeren. We kunnen ze gewoon gratis verkrijgen.

Na enkele weken zullen we een hoge hoeveelheid dogecoins in onze wallet aanwezig hebben en kunnen we er aankopen mee doen. Kunnen we ze ruilen of ze proberen verdubbelen.

Er is een unieke manier hoe we meer dogecoins kunnen halen. Op de website http://freedoge.co.in/ kunnen we in het menu naar “REFER” gaan. Daar vinden we onze eigen persoonlijk referral link terug.

Wanneer we onze vrienden zich laten aanmelden via deze link dan krijgen wij 50% commissie op alle dogecoins die worden verdiend door de referrals die wij hebben aangebracht. Op die manier kunnen we heel snel geld verdienen met de dogecoins. Zonder ook maar één Euro zelf erin te moeten investeren!

Wordt de dogecoin de nieuwe bitcoin?

Het is te vroeg om dit te zeggen. 1 Bitcoin is momenteel $16.600. Terwijl 1 Dogecoin momenteel gelijk is aan $0.0166. Er is dus een heel groot verschil tussen de bitcoin en dogecoinwaarde.

Maar toen de bitcoin net werd gelanceerd hadden we ook zo’n periode waar de waarde heel licht ging stijgen en dan weer sterk ging dalen.

We kunnen dus absoluut niet met zekerheid stellen of de dogecoins de bitcoins kunnen vervangen. Maar wat we wel weten is dat we ze gratis kunnen verdienen. En we er bijna niks moeten voor doen.

Dus indien de waarde effectief sterk gaat stijgen. Dan hebben we een zeer goede belegging gedaan.

Gratis Dogecoin verdienen?

Omdat de prijs van de dogecoin nog steeds niet aanzienlijk hoog is, kunnen we op verschillende plaatsen gratis dogecoins verdienen. Deze gratis dogecoins kunnen we gewoon verdienen met één muisklik. Op freedogecoin bijvoorbeeld dienen we louter en alleen elk uur één keer te klikken. En daar kunnen we tot 14.000 gratis dogecoins verdienen per uur. Dat is gelijk aan (momenteel) € 150.

Er zijn nog andere manieren om gratis dogecoins te verdienen. We kunnen ook deelnemen aan zogenaamde faucets. Daarvoor hebben we eerst een coinpot account nodig. We gaan naar de website van coinpot en registreren onze gebruikersnaam en paswoord.

Coinpot is een miniwallet waar we momenteel verschillende cryptomunten kunnen opslaan. Dit kan onder meer voor Bitcoin, Bitcoin Cash, Dogecoin, Litecoin en Dash. Dankzij coinpot kunnen dus niet alleen gratis dogecoin verdienen. Maar ook