Hoe kan je geld verdienen op internet?

Hoe kan je geld verdienen op internet?

Ik ga in deze post alle manieren van geld verdienen op internet uitleggen. Of toch diegene die het meest worden gebruikt en waar je echt mee kan geld verdienen op internet. Hoe verder we gaan in de post hoe meer geld je ermee kan verdienen, maar ook hoe meer je dient te weten over geld verdienen op internet.

De meeste mensen beginnen met de eerste manier en komen langzaam in contact met andere manieren om geld te verdienen. Ik zeg wel langzaam omdat het een proces is die men moet doormaken. Je dient de basis te begrijpen voor je verder kan groeien. Wanneer je die begrijpt kan je zelf met een eigen idee beginnen.

Echter, wanneer je van plan bent om enkel en alleen een beetje geld bijverdienen dan is het niet per se nodig dat er veel kennis wordt opgedaan. Je kan zonder kennis ook geld verdienen op internet. Enkel wanneer je er een hoofdberoep wilt van maken dien je de nodige kennis en ervaring op te doen.

De reclame die je waarschijnlijk reeds bent tegengekomen met “verdien nu €5000 per maand”. Dat geloof je waarschijnlijk niet, maar toch is het waar. Er zijn internet ondernemers die dat soort geld verdienen op internet. En er zijn internet ondernemers die nog heel wat meer verdienen. Alleen staat er nooit vermeld na hoeveel jaar ze dit bedrag begonnen verdienen. Zeker niet in 1 jaar tijd.

Geld Verdienen met Internet door E-mails lezen

Geld verdienen op internet zonder enige kennis? Dat kan door te werken met websites die e-mails sturen tegen betaling. Zogenaamde GPT websites.

Die websites betalen je dan om e-mails te sturen naar jouw e-mail adres. Met dit systeem kan je geld verdienen op internet zonder enige kennis.

Natuurlijk besef je zelf ook wel, wanneer je geen enkele kennis nodig hebt van webdesign of marketing… Dat je daar niet al te veel geld mee zal kunnen verdienen. De verdiensten gaan van € 10 per maand tot € 200 per maand.

Wanneer je bent ingeschreven op 1 website en je ontvangt elke dag e-mails van 1 bepaalde website en je bent actief bezig op hun website zullen je verdiensten neerkomen op € 10 per maand.

Natuurlijk kan je dat bedrag verhogen en meer geld verdienen op internet door op meerdere GPT websites in te schrijven. Dan kunnen de verdiensten snel vertienvoudigen. Naarmate je langer werkt met GPT websites zal je kennis erover ook toenemen en zal je ook beter weten, hoe je meer kan verdienen met dit systeem. De beste manier is om zoveel mogelijk referrals te krijgen.

Wanneer je een referral aanmeldt bij een GPT website krijg je niet alleen een bedrag uitgekeerd als dank omdat je een nieuw lid aanbrengt. Je krijgt ook steeds een deel van de verdienste van die persoon.

Dat is natuurlijk slechts 10% maar wanneer je 10 mensen aanbrengt is dat 10 x 10%. Dat betekent dat je met 10 aangebrachte leden evenveel verdient als jijzelf met die website. Als je binnen een jaar dan 100 mensen hebt aangebracht kan je zelf de berekening maken.

Op die manier kunnen mensen wel veel geld verdienen met GPT websites. Wanneer je zelf op meerdere GPT websites bent ingeschreven doe je er goed aan een nieuw e-mail adres aan te maken dat je speciaal gebruikt om te werken met deze websites. Omdat je mailbox anders vol komt te staan met reclame.

Indien je vastberaden bent met geld verdienen op internet kan je verder scrollen naar geld verdienen met bitcoins en naar geld verdienen op internet met je website. Dat kan heel snel zonder dat je enige kennis nodig hebt om een website te maken!

Bitcoins

Verder kan je ook geld verdienen met bitcoins. Waar je ook geen kennis voor hoeft op te doen, noch hoeft te investeren.

Er zijn verschillende manieren om geld te verdienen met bitcoins. Zo kan je onder meer doen aan bitcoin mining. Maar dit heeft zijn hoogtepunt bereikt en momenteel kan je met mining slechts veel geld verdienen als je, zeer up to date en dure apparatuur hebt.

Of als je samenwerkt in grote groepen miners en de opbrengst dan deelt onder de deelnemers.

Je kan ook profiteren van de wisselkoers van de bitcoin. Dat is echter riskant en is slechts winstgevend als je een enorm bedrag investeert. Dat je dus ook kunt verliezen. Ik leg even vlug uit hoe het werkt. Bitcoins zijn een zeer makkelijke manier van geld verdienen op internet!

De wisselkoers van de bitcoin bedraagt op dag 1, € 240. Iemand koopt 10 bitcoins voor € 2.400 euro. Na enkele dagen is de wisselkoers van de bitcoin gestegen naar € 275. Dat betekent dat wanneer je de bitcoins kocht, de bitcoins € 35 minder waard waren. Met 10 bitcoins heb je dus € 350 winst gemaakt.

Daarbij moet je wel weten dat om bitcoins terug om te zetten in euro, je een extra kost moet betalen. Je krijgt altijd minder terug voor een valuta, dan het geld dat je ervoor gegeven hebt. Dat is net hetzelfde wanneer je Euro wisselt in Dollar. Dus moet je van de € 350 winst, een deel afstaan om dat bedrag in Euro uitgekeerd te krijgen. Dat betekent dat je (afhankelijk van het wisselkantoor) tussen de € 250 en € 300 winst maakt (bij een investering van € 2.400).

Het kan evengoed anders uitdraaien en de bitcoin kan dalen in waarde. Waardoor je al verlies doet op de bitcoinwaarde. En nog eens verlies zult doen, om het bedrag terug in Euro te krijgen. Het inspelen op de wisselkoers van de bitcoin wordt om die reden niet aangeraden om echt geld te verdienen. Je kan het zien als een vorm van gokken.

Een makkelijke manier om geld te verdienen met bitcoins is door te werken met websites die gratis bitcoins uitdelen in ruil voor reclame. Je kan elk uur gratis bitcoins claimen op die websites. Deze websites bieden gratis bitcoins aan omdat ze betaald worden door de reclame die op hun website staat.

Dat is de veiligste en makkelijkste manier om gratis bitcoins te verdienen.

Geld verdienen met je website

Wanneer je wilt veel geld verdienen op internet is het aangeraden dat je zelf een website bouwt. Dat kan een blog zijn via blogspot of dat kan een website zijn met wordpress. Voor deze heb je geen enkele kennis nodig van webdesign. Je hoeft geen webdesigner te zijn om geld te verdienen op internet. Het enige wat je nodig hebt is een onderwerp waar je het een en ander kan over vertellen.

In de Geld verdienen online van A tot Z cursus gaan we dieper in op de verschillende mogelijkheden om geld te verdienen op het internet. Zo gaan we er van uit dat na het einde van de cursus. En na het volgen van de stoppen, er een basisloon van € 1000 per maand kan worden verdiend op de voorgestelde manieren. Zonder enige investering. Of zonder risico om je geld kwijt te spelen.

Advertenties en reclame

Zo krijg je bezoekers op je website en kan je aanmelden bij Google Adsense of een ander adverteerprogramma en op die manier inkomsten genereren van de bezoekers die op je website komen. Google Adsense is goed om mee te beginnen, maar het voordeel (of nadeel) van Google Adsense is dat je betaald wordt per klik. PPC of paid per click. Dat is goed wanneer je heel veel bezoekers op je website hebt en heel veel mensen gaan klikken op de Adsense advertenties. Maar wanneer je minder bezoekers hebt zal je daar niet veel geld mee kunnen verdienen.

Een advertentieprogramma zoals tradetracker of paypro is dan weer beter omdat die betalen per sale of per lead. Dat betekent dat je betaald wordt wanneer er iets via jouw website verkocht wordt of wanneer je een nieuwe potentiele klant aanbrengt bij de mailinglijst van de adverteerder. Dit is meteen ook de meest gebruikte manier van geld verdienen op internet.

Op termijn kan zo’n systeem je meer geld opbrengen omdat je telkens een percentage krijgt van het aangekochte bedrag, terwijl je bij Google Adsense altijd een vaste klikvergoeding krijgt. Google Adsense die toch de tweede meest gebruikte manier van geld verdienen op internet is zou je kunnen gebruiken wanneer je niet meteen gepaste advertenties kunt vinden voor op je website te plaatsen.

Gratis website maken

Er zijn tal van websites die gratis webspace aanbieden. Zo kan je op blogspot een gratis blog openen of op wordpress een gratis wordpress website maken. Het is altijd beter om zelf een eigen domein te kunnen kiezen. Dat kan je echter niet bij de gratis hosting services. Dus je bent altijd voor een deel afhankelijk van de populariteit van het gratis hosting domein.

Domeinnaam kopen

Wanneer je zelf een domein hebt, heb je het zelf in handen. Dat is natuurlijk een stuk beter. Maar kost wel een beetje geld. Gemiddeld kost een website je zo’n €10 per jaar. Meerdere websites bijkopen kan je dan reeds voor € 3. Soms zijn er dan ook acties en kan je voor 0.50 eurocent reeds een domeinnaam aankopen.

Je kan zeer goedkoop reeds een eigen domein kopen. Versio.nl – Webhosting is één van de goedkoopste webhosting bedrijven op de markt, met 24/24 chatservice voor problemen. Maar je kan prijs/kwaliteit evengoed op het minder bekende Argeweb een domein registreren. Die leveren ook hoge kwaliteit webhosting tegen een laag tarief.

Het grootste voordeel aan een eigen domeinnaam, is dat je autoriteit kan opbouwen. Autoriteit die belangrijk is natuurlijk om te scoren in Google. Wanneer we een gratis website maken dan zijn we steeds gebonden aan het domein die ons de gratis dienst levert. En liggen onze kansen om hoger in google te raken een stuk moeilijker.

De website opvullen en content toevoegen

Daarna moet je de website dus vullen met content. Waardevolle content. En wat is waardevolle content? Content waar mensen iets aan hebben. Niet ruwweg gekopieërd van een andere website. Je content moet uniek zijn.

Anders zal je niet veel bezoekers lokken via de zoekmachines. Wanneer je echt serieus bent over het bouwen van je website en het sturen van bezoekers naar je website, dien je ook meer te weten te komen over zoekmachineoptimalisatie of SEO. Dat is de kunst van het zo hoog mogelijk proberen te ranken in de zoekmachines Google, Yahoo, Bing en andere.

De meest belangrijke zoekmachine is natuurlijk Google, maar Bing is de laatste jaren toch ook zeer goed bezig.

Aanmelden bij een advertentienetwerk

Wanneer je website online is en afgewerkt is kan je dan aanmelden bij een advertentienetwerk. Het meest bekende is Google Adsense. Maar er is ook tradetracker. Als je bent aangemeld op Adsense of Tradetracker zullen ze dan je website keuren, om te zien of je al dan niet in aanmerking komt om deel te nemen aan hun programma.

Dit is in het kort wat affiliate marketing voorstelt. Er is meer geld te verdienen met affiliate marketing dan met gelijk welke andere manieren om geld te verdienen op internet. Natuurlijk zijn er nog veel andere factoren die een rol spelen. Je hebt niet alleen een waardevolle website nodig en wat advertenties.

Kennis opdoen over internet marketing (affiliate marketing)

Helaas is er weinig concrete informatie te vinden op het internet over dit onderwerp van geld verdienen op internet. Omdat het nog steeds in de kinderschoenen staat. Er zijn een aantal nederlandstalige mensen die workshops en opleidingen aanbieden rond dit onderwerp. Om op die manier meer te weten te komen over het concept.

Miljonairs Model is een programma die videocursussen aanbiedt om mensen meer informatie te geven over geld verdienen met internet. Er wordt in het Miljonairs Model uitgegaan dat je totaal geen kennis hebt dus alles begint volledig bij het begin. Om die reden wordt het aangeraden aan mensen die over geen voorkennis beschikken. Het schetst een perfect beeld van hoe het internet verdienen in mekaar zit en hoe je dat voor mekaar kan krijgen.

We gaan dieper in op het online verdienen via websites en advertenties in onze cursus Geld verdienen online van A tot Z.

Geld verdienen op internet met je eigen webcamsite

Er bestaat ook een mogelijkheid om geld te verdienen op internet met je eigen webcamsite. Mensen melden zich aan op de website en zenden hun webcam uit voor geld. Je verdient geld per minuut dat hun webcam uitzendt.

Een deel van de opbrengst gaat naar de leden die hun webcam uitzenden. De rest van de opbrengst gaat naar jou. Dat kan zowel erotische of niet erotische webcam zijn. Dat kan je zelf bepalen natuurlijk.

Het spreekt voor zich dat we met de erotische websites meer kunnen verdienen dan met de niet-erotische. We gaan hier echter niet dieper op in gaan. Want wij vinden dat persoonlijk niet de ideale manier om te leren geld verdienen via internet. Omdat we daardoor gebonden zijn aan andere personen die willen webcam model spelen op onze website.

Niet echt toekomst met een webcamsite

Beter beginnen we bij het begin en proberen we geld te verdienen online door volledig op onszelf te vertrouwen. En onze eigen troeven op tafel te gooien. Een webcamsite kan misschien wel geld opbrengen. Het is niet meteen iets waar wij toekomst in zien. Dus gaan we daar ook niet echt dieper op in.

Het is wel weinig werk eens je voldoende leden hebt

Leuke manier om geld te verdienen want zelf hoef je eigenlijk niks te doen. Het werk wordt gedaan door de mensen die zich inschrijven op je website om te cammen voor geld. Meer en meer mensen zijn op zoek naar zo’n vorm van bijverdienen op internet.

Dus is dat een uitgelezen kans om daarvan te profiteren. Je bepaalt zelf hoeveel je de mensen betaald wanneer ze een camshow doen. Er zijn al veel zulke webcam sites maar alle webcam sites betalen hun modellen ondermaats. Dat betekent 5% tot 10% van het betaalde bedrag door de klant.

Wanneer jij ervoor zorgt dat je op je webcamsite iets meer betaalt dan de concurrenten. Ben je zeker van een hoog aantal deelnemers en een hoge opbrengst.

Als je een passie hebt voor erotiek kan je dit zeker proberen. Maar indien je echt de essentie van het internet verdienen wilt snappen raden we aan om de opleiding Geld verdienen Online te volgen.

 

7 gedachten over “Hoe kan je geld verdienen op internet?

 • 26 december 2015 om 06:11
  Permalink

  Voor deze uitleg vragen sommige zogenaamde internet marketing specialisten al veel geld! Steengoed artikel over hoe je kan geld verdienen op internet! Meer van dat goede gevraagd aub!

 • 18 januari 2016 om 01:12
  Permalink

  Ja dat klopt, het is nu de zevende website die ik bezoek over geld verdienen op internet en elke keer moet ik meteen mijn email adres geven om het gratis rapport te ontvangen waarin gewoon staat dat ik kan heel veel geld verdienen op internet. Dat mijn leven gaat veranderen en ik vanaf nu ga geld verdienen op internet. Daarna krijg ik een andere mail waar ik 50 euro moet betalen om toegang te krijgen tot de kenns. Er zijn duizenden websites over geld verdienen op internet maar bijna geen enkele website legt uit hoe je echt kan geld verdienen op internet.

 • 27 januari 2016 om 01:54
  Permalink

  er zijn nu eenmaal duizenden websites die “uitleggen” hoe je kan geld verdienen op internet. Alleen zijn 99% van de websites alleen maar gemaakt om geld uit de mensen hun zakken te slaan. Het enige wat ik meer weet over hoe kan je geld verdienen op internet, is door van mensen hun goed gelovigheid te profiteren. ik ben ook al maanden bezig met die emailprogrammas, veel geld verdien je daar niet mee. ik vind het een goeie uitleg zonder te proberen profiteren van de lezer. toch hoop ik dat er meer info komt over hoe je geld kan verdienen op internet. al denk ik niet dat we dat ergens gratis zullen vinden

 • 27 januari 2016 om 19:10
  Permalink

  Het is heel moeilijk om echt iets te vinden over hoe kan je geld verdienen op internet. Er zijn zodanig veel websites die je meteen geld vragen en je niet eens zeker bent dat het wat gaat opleveren.
  Ik ben een moeder van 2 kleine kinderen en zou heel graag van thuis uit leren werken. Ik ben begonnen met mijn eigen website en vind dit echt heel goede informatie over geld verdienen op internet.
  Dank je wel!

 • 27 januari 2016 om 19:12
  Permalink

  De beste manier voor geld verdienen op internet is via een eigen blog of website en daar advertenties op plaatsen via adsense of andere. Maar omdat het geen geld oplevert voor de websites laten ze je eerst 50 100 of zelfs 150 euro betalen om die informatie te geven over geld verdienen online. ze weten meestal niet meer dan wij weten

 • 28 januari 2016 om 00:26
  Permalink

  met e-mails kan je ook wel cashback vergoedingen krijgen. Daamee krijg je wel wat extra geld. Het is wel niet echt een manier van geld verdienen op internet

 • 29 januari 2016 om 13:20
  Permalink

  Veel mensen die zijn begonnen geld verdienen op internet, zijn begonnen met emails lezen voor geld, daarna meer en meer beginnen ontdekken en uiteindelijk een eigen website met advertenties of een eigen product om te verkopen. Geld verdienen op internet is makkelijk als je doelstelling niet al te hoog is. Daarmee bedoel ik dat je makkelijk 100 euro per maand kan verdienen met internet. Om € 1000 per maand te verdienen op het internet heb je al een ruimere kennis nodig die veel mensen een beetje ontmoedigen om verder te delven. Het is inderdaad ook zo dat de informatie over geld verdienen op internet zeer schaars is. Daarmee bedoel ik de ECHTE informatie over geld verdienen op internet. Niet zo een website die je belooft dat je na 3 maand € 5000 euro per maand zal verdienen, wat natuurlijk complete nonsense is. Tenzij je er 100 uren per week in zou investeren.

Reacties zijn gesloten.