Hoe kan je meer Bitcoins verdienen?

Hoe kan je meer bitcoins verdienen?

Wanneer je bent aangemeld op Freebitcoin kan je in het menu ‘Refer’ een aantal links vinden. De eerste link is je referral URL. Deze link dien je te gebruiken om andere mensen te laten meedoen om gratis meer Bitcoins te verdienen. Op die manier krijg je elke keer de helft van hun opbrengsten nog eens extra. Wanneer je dus 2 mensen aanbrengt bij Freebitcoin krijg je al even veel gratis Bitcoins als je zelf elk uur krijgt.

Je kan ook verschillende bedragen winnen, zo kan je maximum 0.8 Bitcoin winnen. Dat is ruim € 200. Als iemand die jij hebt aangebracht de hoofdprijs trekt, dan krijg je maar liefst meteen € 100. Zonder dat je zelf ook maar gespeeld hebt.

Om meer mensen aan te brengen kan je eerst en vooral op je Facebookpagina jouw persoonlijke referral url plaatsen. Zo zien mensen dat ze gratis kunnen meer Bitcoins verdienen en kunnen zij zich dan ook aanmelden bij het programma.

Verder zijn er ook nog websites, die worden klik rotators genoemd. Dat zijn websites die zich bezighouden met het promoten van andere websites. Daar krijg je dan punten wanneer je een andere website bezoekt. Met die punten kan je dan je eigen URL laten bezoeken. Je kan die punten ook aankopen op de websites indien je zelf geen websites wilt bezoeken.

Op die manier kan je na enkele weken een enorm aantal referrals opbouwen. Die je elke dag meerdere Bitcoins (€280) kunnen opbrengen. Het vraagt enige tijd om te investeren in het krijgen van je referrals. Maar nadien ben je wel verzekerd van een extra passief inkomen via deze gratis Bitcoins!

Klik rotators

Dutchleader is een nederlandstalige website die zich hiermee bezighoudt. Je dient aan te melden op de website. Daar geef je dan je URL in die je wilt promoten. En dan begin je zelf websites te bezoeken of koop je de credits die je nodig hebt om je persoonlijke URL te laten bekijken.

Dit is een zeer makkelijke manier om nieuwe mensen aan te brengen omdat de meeste mensen die lid zijn van Dutchleader en van andere klik rotators, altijd op zoek zijn naar nieuwe interessante manieren om geld te verdienen. En het concept geld verdienen met Bitcoins is relatief nieuw.

Dat betekent dat veel mensen zullen geinteresseerd zijn om zich ook in te schrijven via JOUW persoonlijke link. Dat zijn elke keer 50% verdiensten per aangemeld lid.

Andere websites waar je jouw persoonlijke URL kunt promoten zijn :

Superrotator

Klikkaa

Promotica

Wanneer je enkele weken actief bezig bent op deze websites zal je snel een hoog aantal referrals krijgen en zullen je verdiensten hoger en hoger worden.

Andere mensen aansporen om Bitcoins te verdienen kan je helpen om zelf Bitcoins te verdienen. Het verdienen van geld gaat nooit zo snel als je mensen aanbrengt om ook Bitcoins te verdienen. Het gaat heel makkelijk en iedereen wilt extra geld verdienen.

Je dient er niks voor te investeren en je hebt er geen enkele kennis voor nodig. Dit is de droom van iedereen. Per persoon dat je aanbrengt verdien je 50% van zijn verdiensten. Dat betekent als je 2 mensen aanbrengt, je al evenveel verdient als je toen je zelf speelde.

Als die 2 mensen die jij aanbrengt, ook elk 2 mensen aanbrengen zijn dat 4 mensen waar je elk 25% op verdient. Dat betekent nog eens 100% verdiensten. Met 2 mensen aanbrengen, die elk 2 mensen aanbrengen verdien je dus 2 keer zoveel als toen je zelf speelde. En naarmate je verder doet zal dat aantal alleen maar toenemen.

Je mag wel niet vergeten dat je alvorens je zover bent, een beetje tijd moet investeren om aan deze mensen te komen.

Ik leg de geheimen om mensen aan te werven even voor je bloot.

Wanneer je bent aangemeld op :

Freebitcoin

Goldfaucet

Free-Bitcoin

QuickFaucet

MillionSatoshi

Goldsday

Dan heb je bij al die websites een unieke link gekregen, een referral link of URL. Deze link heb je nodig om andere mensen aan te sporen om Bitcoins te verdienen. Elke keer je iemand aanbrengt verdien je 50% van de inkomsten van die persoon. Wanneer je meerdere personen aanbrengt kan je meerdere Bitcoins per dag verdienen!

Maak een gratis website aan en verdien geld met Bitcoins!

Je kunt een wordpress of blogger website aanmaken en vertellen op die website hoe trots je bent dat je nu geld verdient met Bitcoins!

Je hoeft ook niet per se een website te maken over Bitcoins. Je kan ook een website maken over hoe je geld kan besparen. Of een informatieve website. Om het even wat je ook maakt van website. Vergeet niet te vermelden op de website dat je nu geld verdient met Bitcoins.

Telkens er iemand via jouw referral link een account aanmaakt en gratis Bitcoins verdient, verdien jij daar de helft van. Gewoon om niks te doen!

Meer Bitcoins verdienen. Schrijf een artikel

Op het net zijn tal van websites te vinden waar je gratis een artikel kunt plaatsen. Een andere mogelijkheid is om een artikel over je nieuwe bijverdienste te schrijven.

Je kan dan in het artikel een beetje vertellen over de geschiedenis van Bitcoin. De koers van de Bitcoin. Op het internet is heel veel informatie te vinden over Bitcoin.

Op die websites mag je dan ook meestal 1 link plaatsen in dat artikel. En daar kan je dus jouw unieke referral link in plaatsen.

Facebook gebruiken als interimkantoor

Op Facebook zijn zoveel mensen aan de slag die willen verkopen, mensen die werk zoeken. Mensen die een bijverdienste willen doen. Er zijn een ontelbaar aantal groepen op Facebook (Ja de Bitcoin url kan je ook promoten aan anderstalige mensen) Zolang ze maar Engels begrijpen zullen ze meteen inzien dat ze geld kunnen verdienen met Bitcoins.

Jouw persoonlijke referral link kan je eventueel meteen plaatsen op Facebook, of je kan ook gewoon de URL van jouw artikel doorgeven op je Facebook profiel of in de Facebookgroepen.

Op die manier kan je mensen aanwerven als nooit tevoren.

Maak een video over geld verdienen met Bitcoins

Ben je niet zo’n schrijver, dan kan je net zo goed een video maken. Op Youtube worden elke dag miljarden video’s bekeken. Het is de tweede grootste zoekmachine na Google. Miljoenen mensen gaan elke dag surfen op Youtube.

Een video maken op Youtube kan een zeer goed idee zijn om jouw persoonlijke link te promoten en met de wereld te delen. Voor je het weet heb je honderden referrals en verdien je Bitcoins met de minuut!

Een tip is misschien om de video meteen in het Engels te maken. Nederlandstalige video’s op Youtube zijn niet zo populair. Maar je kiest natuurlijk zelf wat je wilt maken.

Wat zo leuk is aan geld verdienen met referrals werven is dat je jouw eigen inkomen volledig in handen hebt. Hoe meer je poging doet om mensen aan te werven via jouw link. Hoe meer geld je kan verdienen met Bitcoins. Wanneer je het beu bent hoef je ook verder niks meer te doen. Je hebt gebouwd aan een inkomen door de referral URL te promoten en nu kan je genieten van een passief inkomen dankzij de tijd die je geinvesteerd hebt erin.

En je hebt geen enkele euro hoeven te investeren in deze business.