Geld verdienen met Bitcoins makkelijk en snel!

Geld verdienen met Bitcoins

snel geld verdienen met bitcoins
Snel en makkelijk geld verdienen met Bitcoins hoeft niet altijd moeilijk te zijn. Er bestaan simpele trucs om met enkele websites heel wat geld te verdienen.

Eerst en vooral heb je een Bitcoin adres nodig. Een wallet. Een goeie website is http://blockchain.info/

Op deze website kan je een Bitcoin adres aanmaken. Dat is natuurlijk volledig gratis! Een Bitcoin adres is als een bankrekening. Alleen komt een Bitcoin adres met cijfers en letters. Een Bitcoin adres is Bijvoorbeeld 11ytf75EZDZ251FDz21hgho12.

Heel moeilijk om te onthouden, en je hebt dat adres wel overal nodig waar je Bitcoins kan verdienen. Daarom is het aan te raden het ergens te noteren of beter ergens op te slaan in een bestand dat je het snel kunt kopieren en plakken waar je het nodig hebt. Zorg er dan wel voor dat je het bestand niet per ongeluk verwijderd.

Nu je een Bitcoin adres aangemaakt hebt kan je beginnen snel en makkelijk geld verdienen met Bitcoins

Hoe kan je snel en makkelijk geld verdienen met Bitcoins?

De beste website om snel Bitcoins te verdienen is Freebitcoin!

Op deze website kan je elk uur één keer dobbelen. Daarmee kan je al tot 0.8 Bitcoin per keer winnen! Dat is ongeveer € 200. Daarbovenop kan je dan hoger en lager gokken met je Bitcoins. Je kan een automatische functie aanzetten zodat je automatisch 10.000 keer kan gokken. Telkens de inzet verhogen kan je ook Bitcoins opleveren. Dat is echter riskant en doe je beter niet altijd als je verliest. Je wilt geld verdienen en niet het geld dat je verdiend hebt terug verliezen door te gokken, nee?

Maar dat is niet de hoofdreden waarom dit de beste website is. En zeker niet waarom je snel en makkelijk geld kan verdienen met Bitcoins op deze website.

De website werkt met een referral systeem. Een soort piramidesysteem waar jij een deel verdient van de persoon die je aanbrengt. De helft verdien je van iedereen die zich aanmeldt via jouw link. Dus wanneer iemand zich aanmeldt heb je 50% verdiensten per uur.

Wanneer 10 mensen zich aanmelden verdien je al 5x zoveel als je zelf zou verdienen moest je spelen. Stel dat die mensen die jij aanbrengt dan ook nog eens mensen aanbrengen, heb je daar ook nog eens elke keer 25% verdiensten van.

Dat maakt het bedrag dat je kan verdienen met die website wel heel hoog. De reden waarom ze gratis Bitcoins uitdelen is omdat deze websites betaald worden om reclame te tonen aan hun bezoekers. Ze delen dus een deel van hun opbrengsten met de leden van hun website die dit spelletje dobbelen spelen.

Wanneer je bent aangemeld op de website kan je bij referrals een persoonlijke URL vinden. Deze URL dien je te posten op je Facebook pagina, Twitter of Youtube. Of in forums waar je actief bent, in je email berichten, doorsturen naar je vrienden via sms of whatsapp. Kortom overal waar je maar kan dien je deze link te posten.

Bitcoins omruilen voor geld

snel geld verdienen met bitcoinsWanneer je een aantal Bitcoins verdiend hebt, laat je die best uitbetalen naar geld. Bitcoins kunnen de ene dag € 200 waard zijn en de andere dag € 220, dan nog eens een andere dag € 240.

Hou daar rekening mee als je de Bitcoins laat inwisselen voor geld. Je laat beter niet meer dan 5 Bitcoins op je wallet staan. Moest de Bitcoin waarde plots fors gaan dalen heb je een grote som laten liggen.

Ook betaal je altijd een deel commissie om de transactie te laten voltooien. Dat betekent dat je ongeveer 3 tot 5% transactiekosten zult moeten betalen.

Dat moet je er gewoon bij nemen en komt voor een groot deel doordat er meerdere tussenpersonen bij een transactie komen kijken. Je wallet, de website waar je de transactie doet, de uitvoerder van de transactie, de wisselkoers van de bitcoin, de financiële instelling (bank) van jezelf.