Hoe Kunnen We Litecoins Verkopen Voor Euro?

Litecoin verkopen voor Euro

Litecoin heeft de laatste maanden een enorme opmars gemaakt. Net als de bitcoin is dit een cryptovaluta of cryptocurrency. Werd eigenlijk in het leven geroepen als een alternatief voor de bitcoin.

Er zijn twee grote verschillen tussen deze twee virtuele valuta’s. Litecoin heeft een kleinere intervaltijd nodig om nieuwe blokken aan de blockchain toe te voegen. Dat zou ervoor zorgen dat de transactie tijden een stuk lager liggen.

Verder is het script om te minen ook totaal anders dan bij de bitcoins. We zien dat bitcoin hiervoor SHA 256 gebruikt. Terwijl litecoins minen met Scrypt gebeurt. Dit verschil was vooral belangrijk om ASIC miners uit te sluiten.

Het doel daarvan was eigenlijk om mensen aan te trekken die thuis via gewone pc’s konden minen. Helaas is dit verleden tijd, want momenteel zijn er ook Scrypt ASICs. Het is daarom bijna onmogelijk om nog te minen via een gewone pc. Al brengt het natuurlijk nog steeds geld op. Helaas zijn de kosten qua elektriciteit en onderhoud van de computers stukken hoger dan de daadwerkelijke opbrengst.

Een betere manier is om gewoon litecoins te kopen. En dan later terug te verkopen. Maar hoe kunnen we litecoins verkopen voor euro? Dat is een vraag die heel wat mensen zich tegenwoordig stellen.

Omzetten naar bitcoin

Het is rechtstreeks helaas niet mogelijk om te kunnen litecoins verkopen voor geld. We moeten het via een omweg doen. We moeten eerst de litecoin omzetten naar bitcoin. Om daarna dan de bitcoins te verkopen voor geld.

Dit lijkt misschien een omslachtige methode, maar dat is het zeker niet.

Met Changelly  kunnen we eerst litecoins omzetten naar bitcoin. En daarna de bitcoin gaan omzetten naar euro. Er is helaas geen andere mogelijkheid om direct te kunnen litecoin verkopen voor euro. In de toekomst zal dit zeker mogelijk worden. Maar momenteel dus jammer genoeg niet.