20 Tips voor meer volgers op Google +

Google plus heeft meer dan 1 miljard geregistreerde en 359 miljoen actieve gebruikers. Zoals met alle andere sociale media is het dringend tijd om je Google plus pagina te gaan bouwen. Indien je dit nog niet had gedaan.

Google plus zorgt voor een enorme toename in de zoekresultaten. Dat alleen al is een zeer grondige reden om actief te worden op het platform. Door je merknaam bekend te maken via deze social media zal je de SEO inspanningen die je doet fiks kunnen de hoogte in jagen.

Dus laten we maar meteen eens kijken naar de verschillende manieren om de aandacht te trekken op Google plus!

Maak een persoonlijk profiel als aanvulling op je business pagina

Gebruik je persoonlijke profielpagina om je merknaam te bouwen of te reorganiseren.

Juist omdat volgers krijgen net je doel is, betekent dit niet dat je moet beginnen met enkel je business pagina te gebruiken.

Het beste wat je kan doen is de beide pagina’s te gebruiken als een soort tandem. Dit zal ervoor zorgen dat je, de onderneming zal kunnen versterken met de gekende invloed van auteurschap in SEO.

Het zou geen slecht idee zijn om ervoor te zorgen dat je persoonlijk profiel sterk opgemaakt is.

Twee van de beste voorbeelden die hun persoonlijk profiel gebruiken voor zakelijke doeleinden zijn Mark Traphagen en Martin Shervington

Wanneer je kijkt naar hun profiel dan zie je dat, terwijl de profielen vooral gaan om hun persoonlijke interesses en hun persoonlijkheid. Elke conversatie die ze aangaan helpt om meer interesse en belangstelling op te wekken voor hun onderneming of merknaam.

Gebruik je Google plus pagina als een Micro Blog en zorg voor waardevolle content!

Geef niet gewoon simpelweg commentaar en geef plus 1 aan anderen. Plaats je eigen mening over de post.

Zorg dat je jouw Google plus pagina regelmatig update. De inhoud moet exclusief zijn, waardevol en relevant. Zowel visueel als tekst. Weet dat Google Plus posts te vinden zijn in de zoekresultaten van Google. Je dient ze te gebruiken als een micro blog.

Op je business pagina dien je enkel te praten over jouw niche, maar op je persoonlijke pagina kan je gerust over alles wat je wilt schrijven.