vertalen
 
 
In mijn coachpraktijk help ik ouders bij het begrijpen van hun situatie.
Maar beschrijven die boeken jouw specifieke geval? Of jouw ex partner zoals hij echt is? Vaak vind je steun voor jouw verdriet of een bekrachtiging van jouw gelijk, dit zijn mijns inziens zalfjes voor het moment. Samen teruggaan naar het begin van de relatie toen het nog leuk en gezellig was, toen jullie beiden nog veiligheid vonden bij elkaar en er gecommuniceerd werd. het moment voor alle ellende begon Hoe zag jullie onderlinge verhouding er destijds uit en wanneer was het moment dat daar beweging in is gekomen? Allemaal vragen die belangrijk zijn om een antwoord op te vinden. Het inzichtelijk krijgen van het ontstaan van het moment waarop - wat ooit was niet meer is wat het was - Vaak houden mensen hier alleen een gevoel aan over, en aan dit gevoel help ik jou betekenis te geven en het moment - en de daarop volgende reacties - te gaan begrijpen. Zowel vanuit jouw perspectief als vanuit het perspectief van de vader of moeder van jouw kinderen. Begrijpen gaat ook over begrip krijgen voor de situatie en de andere ouder. Scheiden is: begrijpen van de chaos.
Vertalen van en naar alle talen Vertaalbureau Wilkens.
Maatwerk betekent ook: vrijwel alles is mogelijk bij vertaalbureau Wilkens. Heeft u bijvoorbeeld een zeer groot project met een gefaseerde oplevering van de teksten die moeten worden vertaald? Als u wilt, nemen wij de volledige planning en uitvoering van de vertalingen van u over.
vertalen
Vertalingen en taaldienstverlening Snelvertaler.
Persoonlijke aandacht voor uw vertalingen. Kwalitatief hoogwaardige vertalingen: dat is waar Snelvertaler al meer dan 20 jaar voor staat. Wij vertalen jaarlijks naar meer dan 150 talen en in alle vakgebieden en taalcombinaties. Van zakelijke vertalingen tot tolkdiensten: wij leveren u wat u nodig heeft.
vertalen google
Professionele Vertaling - Gengo.
Vertaling begint onmiddellijk. Vertaal grote hoeveelheden teksten door uw systeem te integreren met onze intuïtieve API. Werk rechtstreeks met ons samen om een flexibele, efficiënte en economische oplossing te vinden om uw project van begin tot eind te beheren. Neem contact op.
vertalen nederlands spaans
Vertalen in Europa Master en PhD opleidingen Rijksuniversiteit Groningen.
Onderwijs Master en PhD opleidingen Vertalen in Europa. Vertalen in Europa. Vertalen in Europa. Master - voltijd Vertalen in Europa. Ben je geïnteresseerd in verschillen tussen talen enculturen? Wil je leren hoe je de boodschap uit een andere taaleffectief overbrengt in het Nederlands?
woordenboek
Vertalen Vrije Universiteit Brussel.
In de masteropleiding Vertalen maak je kennis met de veelzijdige wereld van vertalen. Je leert in de eerste plaats wat het betekent om efficiënt en kwaliteitsvol te vertalen vanuit het Duits, Engels, Frans en Spaans naar het Nederlands of omgekeerd.
keyboost.vlaanderen
Reverso Context Vertaling in context - Duits, Engels, Spaans, Frans, Hebreeuws, Italiaans, Portugees, Russisch, Nederlands, Arabisch, Japans, Pools, Roemeens, Zweeds, Turks, Oekraïens, Chinees.
Meer functies met onze gratis app. Gesproken tekst vertalen, offlinefuncties, synoniemen, vervoegingen, educatieve spelletjes. Download onze app gratis. Dankzij onze zoektechnologie gebaseerd op een grote hoeveelheid tweetalige data ontvangt u vertalingen voor milioenen woorden en uitdrukkingen verwant aan uw context en vanuit werkelijke voorbeelden.
vertalen
Professionele vertaling van Nederlands naar Engels.
Alle rechten op deze website zijn voorbehouden en geen enkel deel van deze site mag worden gereproduceerd, opgeslagen in een dataverkrijgingssysteem, of verzonden in enige vorm of op enigerlei wijze dan ook hetzij elektronisch, elektrostatisch, via magneetband, mechanisch, drukwerk, fotokopie, opname of anderszins, waaronder van het recht van vertaling in elke taal, zonder toestemming van Crimson Interactive Inc USA. Nederlands naar Engels Vertalen.
bovenin google
Vertaalbureau.co Met garantie! € 0,11, Tel: 085-2735980.
Adobe Suite bestanden vertalen Advertentie vertalen Agrarische vertaling Algemene vertaling Algemene voorwaarden vertalen Apple Keynote bestand vertalen Apple Numbers bestand vertalen Apple Pages bestand vertalen Arbeidscontract vertalen Artikel vertalen BHV-plan vertalen Beëdigde vertaling Boek vertalen Brochure vertalen Businessplan vertalen CSV-bestand vertalen CV vertalen Calamiteitenplan vertalen Commerciële vertaling.
Master CIW: Schrijven en Vertalen - Vrije Universiteit Amsterdam.
Hierbij spelen stilistische aspecten een rol, maar afstemming op doel en doelgroep zijn minstens even belangrijk. In de master Communicatie- en Informatiewetenschappen: Schrijven en Vertalen leiden we je op tot schrijver of vertaler die bij het toepassen van professionele schrijf- en vertaalvaardigheden kan putten uit taal- en tekstwetenschappelijke kennis.

Contacteer ons

Resultaten voor vertalen