woordenboek
 
 
Combinatiewoordenboek. Online gratis. Nederlandse substantieven met hun vaste verba.
Van Dale Groot Woordenboek van de Nederlandse Taal bestaat nu ook in een elektronische versie, onder de naamDe Dikke Van Dale Online. Deze elektronische versie biedt veel meer opzoekmogelijkheden dan de papieren. Wieinformatie zoekt bij het woord eerbied kijkt bij eerbied. meer informatie
woordenboek spaans nederlands
Geschiedenis van het woordenboek - Taalcanon.
Maar wat we op internet vinden is op dit moment voor een groot deel gebaseerd op bestaande, papieren woordenboeken. Bestaande woordenboeken zoals het WNT en Van Dale worden gedigitaliseerd, en nieuwe woordenboekprojecten, zoals het Algemeen Nederlands Woordenboek ANW, baseren zich op digitaal materiaal.
tattoo
De beste online woordenboeken Vertaalbureau The Language Lab.
Dit is nou een van die sites die internet de moeite waard maken. Als er een site met recht aanspraak kan maken op de titel beste online woordenboek dan is het dit woordenboek van de EU wel. Een kolossale database met vertalingen van en naar 25 Europese talen.
woordenboek
Nederlands woordenboek- Woorden.org.
Typ een Nederlands woord en klik Zoek. Lees over de nieuwe TaalApp. Wat is Woorden.org? Woorden.org is een gratis online Nederlandstalig woordenboek. Het privé-initiatief is gestart in 2010. We maken voornamelijk gebruik van het Kernerman woordenboek. Dit is een professioneel en up-to-date woordenboek geschreven door ervaren woordenboekmakers.
google woordenboek
Fockema Andreae's' juridisch woordenboek.
Naast wetten, juridische termen en afkortingen zijn in dit naslagwerk ook woorden opgenomen die in de wetenschap of praktijk een eigen inhoud hebben gekregen. Deze zestiende editie van Fockema Andreae's' Juridisch woordenboek is een integrale herziening van de vorige editie.
nederlands
Woordenboeken kopen? Kijk snel! bol.com.
Anderen zochten ook: woordenboeken. Anderen zochten ook: van dale pocketwoordenboek. Anderen zochten ook: prisma woordenboek engelsnederlands. Alles van Prisma. Alles van M. Alles van Roger Priddy. Anderen zochten ook: woordenboek nederlands. Anderen zochten ook: dikke van dale. Anderen zochten ook: latijn woordenboek.
nederlands
Het ambtelijk woordenboek - TEKSTNET. Facebook. LinkedIn. Twitter.
Het ambtelijk woordenboek. Geschreven in ambtelijk woordenboek door Webredactie 18 maart 2018. Dit digitale Ambtelijk Woordenboek verklaart honderden ambtelijke termen. Het is gemaakt voor ambtenaren die helder willen schrijven én voor mensen die documenten van de overheid niet begrijpen. Het woordenboek is samengesteld door Wouter de Koning.
griekse
Het opstartwoord van Van Dale woordenboek - Password.
En een woordenboek kan ook heel handig zijn als je op zoek bent naar een mooier alternatief voor een woord dat nét niet de lading dekt. Gelukkig hoeven we hiervoor niet meer eindeloos te bladeren in een stoffig woordenboek. Zo gebruiken wij de online versie van alle Van Dale woordenboeken.
woordenboek - WikiWoordenboek.
woordenboek" in: Sijs, Nicoline van der, Chronologisch woordenboek. De ouderdom en herkomst van onze woorden en betekenissen, 2e druk, Amsterdam Antwerpen: Veen, 2002; op website dbnl.org; ISBN 90 204 2045 3. Weblink bron Gearchiveerde versie Word Prevalence Values op ugent.be.

Contacteer ons

Resultaten voor woordenboek