app
 
 
Apple Support-app geeft nu schatting van reparatiekosten RTL Nieuws.
De app biedt vanaf nu een schatting van de kosten als je apparaat gerepareerd moet worden. Is je iPhone of iPad stuk en start je de Apple Support-app, dan kies je voor 'Reparaties' en fysieke schade'' waarna je kunt aangeven wat er aan de hand is.
app
Hoe regel ik een coronabewijs voor mijn reis binnen de Europese Unie? stappenplan QR-code Rijksoverheid.nl.
de app CoronaCheck op uw telefoon. De app CoronaCheck werkt op de iPhone 5s en nieuwer. En op Android-telefoons vanaf Android 6. U kunt app gratis downloaden. Kijk in de Apple App Store of de Google Play Store. 1 persoon per app.
planner
Wat betekent app? SeniorWeb.
App is de afkorting van applicatie, deze afkorting werd aanvankelijk vooral in relatie tot de tablet en smartphone gebruikt maar tegenwoordig wordt app ook gebruikt voor programma's' op de computer. App of applicatie is van toepassing op alle software die op de computer, tablet of smartphone draait met uitzondering van het besturingssysteem.
instagram volgers kopen
De Albert Heijn App Albert Heijn.
Met de Albert Heijn app heb je alle voordelen bij de hand en wordt boodschappen doen nóg makkelijker. Heb je de AH app nog niet? Klik op de blauwe button of scan de QR-code met je smartphone. Download de AH app.
planner
NS-app: plan je reis naar elk adres met de NS-app NS.
Je ziet live in de app waar de trein of bus rijdt en wat de actuele vertrektijden zijn. Bekijk de details. Boek gemakkelijk online of telefonisch een reis met assistentie. Hoe is je reis? Via de NS-app kun je direct feedback geven over jouw reiservaring met NS.
hoe maak ik een app
CoronaMelder stopt tijdelijk.
De CoronaMelder-app is ontwikkeld door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport in samenwerking met het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu RIVM en de landelijke Gemeentelijke gezondheidsdiensten GGD De app had niet tot stand kunnen komen zonder de hulp van tientallen experts, ervaringsdeskundigen en een grote open source community van burgers die heeft meegekeken en getest tijdens de ontwikkeling.
bitcoin
Voetbal.nl app Voetbal.nl.
Dé app voor amateurvoetballend Nederland is te downloaden voor iOS en Android. Google Play Store Download de Voetbal.nl app voor je Android-toestel in de Google Play Store. App Store Download de Voetbal.nl app voor je iPhone of iPad in de App Store.
windows
Apps voor iPhone, iPad en iPod touch - AppWereld.
CornellHoide zei over Stickyboard 2: opt sojourn bt-crow.com to stay with blockchain dispatch." Sjors zei over Magister - Leerling en Ouder: Nummer 1 leverancier van depressieve kinderen." Bomert zei over Podimo: podcasts audioboeken: Deze app is niet geschikt voor slechtzienden.
vpn
OK - Jouw persoonlijke shopping assistent - Da's' mooi meegenomen.
AL JE PASJES ALTIJD BIJ DE HAND. Je klantenkaarten, cadeaukaarten, kortingsbonnen en tickets. Direct toegankelijk op locatie. En handige herinneringen om ze te gebruiken. ONTDEK VERRASSEND VEEL KORTING. OK zet voor jou altijd de beste dag deals, de meest recente reclamefolders, alle nieuwsbrieven en kortingscodes van jouw favoriete merken en winkels bij elkaar.
bitcoin

Contacteer ons

Resultaten voor app